Pomoč na domu

Socialno podjetje Z-eniac je vodilni partner projekta Mobilni dom, ki se izvajana območju UE LAS Ormož. V delovnme sklopu 3 se izvaja dejavnost pomoč na domu z elektro mobilno enoto, ki je bila nabavljena v projektu »Medgeneracijsko kroženje znanja in veščin« v okviru projekta UE LAS Ormož, s čimer se ohranja trajnost projekta. Dejavnost pomoči na domu se izvaja zaradi prepoznanih potreb uporabnikov, zlasti starejših in ranljivim skupinam, ki so nemočni in ne zmorejo sami opraviti hišnih opravil, manjših popravil, ki so nujne za vsakdanje življenje oz. nimajo doma ali v sorodstvu nikogar, ki bi jim znal in imel čas priskočiti na pomoč.

Pri popravilih gre največkrat za manjša popravila v stanovanjih oz. hišah, kot so povešena vrata, zlomljena polica, zatesnjeni predali v omarah, poškodovana karnisa, poškodovano in umazano pohištvo, potreba po prevozu za ureditev opravkov, kot so obisk zdravnika ali zobozdravnika, frizerja, obiskovanje programov usposabljanja in socialne aktivacije za dvig kakovosti življenja, trgovine itd.

 

Potrebujete pomoč na domu ali prevoz?

Kontaktirajte nas

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.   oz.  031 – 689 920.

PROJEKTI

015 Nebo in zemlja

05 znanje

06 zeleni trikotnik